Dommergården, Læsø

Økologisk landbrug med 100 Texel moderfår og 3 væddere.  Lammene kommer til verden fra marts til april i fårehuset. I gennemsnit læmmer fårene 1,7 lam.
Dyrene kommer ud af fårehuset, når foråret tillader det. Lammene går hos moderen til hen på sommer, hvor de græsser på marker og  på strandenge. Lammekød fra Dommergården Øko-brug, Læsø kan bl.a. købes på www.skagenfood.dk og hos Læsø slagteren.
Pga COVID-19 har vi ikke haft Fårets Dag i 2020. Vi har tidligere haft godt vejr og mange besøgende til arrangementet. Restaurant Bakken plejer at sponsorere kaffe og saft og de har normalt lækkerier med. Sidste år havde vi også besøg af Læsø Økologi og Læsø Uldstue.

Sdr. Krogholm Øko-brug master

4 tanker om “Dommergården, Læsø”

 1. Hey I der over…..
  Tillykke med hjemmesiden….. Den er pisse flot….. jeg tillader mig at give www. adressen videre, til kollegaerne på Scantool-group.
  Så kan de også se hvor dejligt der er på dommergaarden……

  1. Hey YBB. Tak. Giv den meget gerne videre. Nu må vi i gang med de Rooms, så de både kan se og røre 🙂

 2. Tusind tak for en hyggelig eftermiddag.
  Det var en fornøjelse at besøge jer på fårets dag. En fryd at se alle de små glade lam og de “gokkende/klukkende” fritgående høns. Vi glæder os til at smage den indkøbte honning, æggene og overvejer at sende bud efter et ægte lammeskind.

  Læsø overgik forventningerne på trods af den kolde vind. Vi nåede også at se Kite surfere, salt syderiet, en af kirkerne, tangtage, fiskekuttere, havnen m.m.

  Carlsens hotel serverede en rigtig lækker middag, men så var vi også klar til hjemturen mætte af indtryk og oplevelser.

  Vi kan varmt anbefale at besøge jer på fårets dag. Det er bestemt ikke sidste gang, vi besøger Dommergården og Læsø.
  Mvh LH

 3. hej det var en god oplevelse at se alle jeres lam og får sikke en “koncert”men hvor var det hyggeligt med en gokkende høne i baggrunden.For mig som er født og opvokset i Nordsjælland og vandt til køer, var det noget ganske andet og rart.Kødet fik vi smagt på Nygård samme aften det var så mørt og velsmagende,tak .Mange hilsner fra Annie og John Andersen .På gensyn en anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.